Waar je geen zin meer in hebt – Annette Brouwer

Over het bereiken van het einddoel van een pelgrimstocht, bijvoorbeeld Santiago de Compostela of Rome, wordt genoeg geschreven. Maar wat als je de pelgrimstocht afbreekt? Schrijf je dan een boek? Annette Brouwer deed dat.

Een boek over een afgebroken pelgrimstocht?

André Brouwer ging voor de tweede keer op pelgrimstocht van huis naar Santiago. Onderweg merkte hij dat de magie ontbrak, in Noord-Frankrijk stopte hij. Tussen de regels door schrijft Annette het verhaal van de weg die ze wél vervolgt, die van André naar Annette.

Annette is het alter-ego van André Brouwer. ‘Als ik van onze Schepper had mogen kiezen, was ik liever een meisje geweest. Maar er was niks te kiezen.’

Van elk verkocht boek wordt €2,50 bestemd voor pelgrimsgerelateerde goede doelen. Verdere opbrengsten worden bestemd voor nieuwe uitgaven.

Specificaties
1e druk maart 2023
ISBN 9789083247328
Afmetingen 12,5 x 19 centimeter
80 pagina’s, garenloos gebrocheerd
Softcover met omslagflappen
Vaste verkoopprijs €17,95

Voor wederverkopers

Wil je dit boek inkopen om het vervolgens zelf weer te verkopen? Bij een aantal van 20 of meer kan je hem bij ons inkopen tegen een aantrekkelijke korting. Ook dan wordt € 2,50 per boek bestemd voor pelgrimsgerelateerde goede doelen.

De door ons gehanteerde prijzen zijn inclusief btw (die wij als stichting niet berekenen). We verwachten wel van je dat je de door ons gehanteerde verkoopprijs van €17,95 (inclusief eventueel door jou gehanteerde btw, exclusief verzendkosten) gaat gebruiken.

Scroll naar boven