Kalender De Jarige Pelgrim

Er wordt veel en lang gepraat over wie of wat een pelgrim is. Of je een echte pelgrim bent, wordt zeker niet door anderen bepaald. Of je religieus bent of niet, je korte of lange afstanden loopt, met of zonder stok, met gids of app, met of zonder bagagevervoer. Het doet er allemaal niet toe. Je bepaalt zelf of je een pelgrim bent of dat jij je een pelgrim voelt. Deze kalender wil op een humoristische manier troost, hoop en verlichting geven aan de pelgrim. Aan absolute beginners, maar ook aan gelouterde veteranen.

kalender pelgrim

Kalender De Jarige Pelgrim

Met teksten van Diana en Ferry de Jongh en de tekeningen van Rein van Uden. Onder het motto ‘Wat is een echte pelgrim?’ presenteren zij twaalf karikaturen. Het is een luchtig geheel waar we veel pelgrims een plezier mee hopen te doen.

Van elke verkochte kalender (bij zowel verkoop aan consumenten direct als aan wederverkopers) wordt €3,00 bestemd voor pelgrimsgerelateerde goede doelen. Verdere inkomsten worden bestemd voor nieuwe uitgaven.

Specificaties
1e druk mei 2022
ISBN 9789083247311
Afmetingen 22 x 34 centimeter
8 bladen (1 maand per pagina dubbelzijdig)
Voorzien van witte wire-o met kalenderhaak
Vaste verkoopprijs €13,95

Voor wederverkopers

Wil je kalender inkopen om hem vervolgens zelf weer te verkopen? Bij een aantal van 20 of meer kan je hem bij ons inkopen met een aantrekkelijke korting. Ook dan wordt € 3,00 per kalender bestemd voor pelgrimsgerelateerde goede doelen.

De door ons gehanteerde prijzen zijn inclusief btw (die wij als stichting niet berekenen). We verwachten wel van je dat je de door ons gehanteerde verkoopprijs van €13,95 (inclusief eventueel door jou gehanteerde btw, exclusief verzendkosten) gaat gebruiken.

Scroll naar boven