De lange weg naar huis – thuiskomen na een pelgrimstocht

thuiskomen pelgrimstocht

Boeken over de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela zijn er genoeg. Maar over het thuiskomen na een pelgrimstocht wordt nauwelijks geschreven.

De lange weg naar huis

Thijs Evers liep in ruim drie maanden van Heemstede naar Santiago de Compostela. Bij aankomst was hij blij en zielsgelukkig, maar weer thuis kon hij zijn draai niet vinden. De eerste weken voelde hij zich somber en onzeker. Hij besloot zijn weblog die hij onderweg bijhield weer op te pakken. Op openhartige wijze beschrijft Thijs hoe hij na een lange weg weer ‘thuiskwam’. Een ‘camino’ die hij zwaarder vond dan de echte camino.

Van elk verkocht boek wordt €2,00 bestemd voor pelgrimsgerelateerde goede doelen. Verdere opbrengsten worden bestemd voor nieuwe uitgaven.

Specificaties
1e druk september 2022
ISBN 9789083247311
Afmetingen 12,5 x 19 centimeter
64 pagina’s, garenloos gebrocheerd
Softcover met omslagflappen
Vaste verkoopprijs €14,95

Voor wederverkopers

Wil je dit boek inkopen om het vervolgens zelf weer te verkopen? Bij een aantal van 20 of meer kan je hem bij ons inkopen tegen een aantrekkelijke korting. Ook dan wordt € 2,00 per boek bestemd voor pelgrimsgerelateerde goede doelen.

De door ons gehanteerde prijzen zijn inclusief btw (die wij als stichting niet berekenen). We verwachten wel van je dat je de door ons gehanteerde verkoopprijs van €13,95 (inclusief eventueel door jou gehanteerde btw, exclusief verzendkosten) gaat gebruiken.

Scroll naar boven