Geweest: Informatiemarkt in Den Haag

Zaterdag 12 november waren we met onze stichting aanwezig op de landelijke najaarsbijeenkomst van het Nederlands Genootschap van Sint Jacob in de Kloosterkerk in Den Haag. We presenteerden ons met een mooie tafel op de informatiemarkt in de crypte. Het begin van de ochtend hadden we nog wat zorgen – kunnen ze ons wel vinden zo ver weggestopt in de krochten van de kerk?

Die vrees bleek ongegrond. Het werd zelfs nog druk. Veel met mensen gesproken, oude kennissen, maar ook veel nieuwe vrienden gemaakt. Zij ontvangen nu ook vier keer per jaar ons gratis online MAGAZINe en niet onbelangrijk: ook de verkoop van onze eerste uitgaven was succesvol.

 

Vandaag niet aan de wandel
Maar met onze handel,
met een boodschap
Op de landelijke dag,
van het Genootschap

Voorzitter Annette

Annette (André) Brouwer (1959) stapte in 1999 vrij onvoorbereid op de fiets om van huis uit heen en terug naar Santiago de Compostela te fietsen. Sindsdien is zij gegrepen door het pelgrimsvirus. Aanvankelijk als fietspelgrim, maar in 2009 transformeerde zij zich tot wandelaar. Annette is auteur van het boek Praktisch Pelgrimeren. Over haar tocht vanaf Alkmaar naar Santiago in 2015 schreef zij het boek Waar je zin in hebt. Tijdens die camino ontdekte Annette dat zij iemand is die publiek nodig heeft. Zij stopte met haar tekst- en notuleerbureau en werd touringcarchauffeur. Vanwege corona werd dit een tijdje vrachtwagenchauffeur. Begin maart 2022 vertrok Annette nog een keer van huis naar Santiago. Ze merkte echter dat de magie van de eerste keer ontbrak, zodat ze het in Parijs voor gezien hield. Inmiddels zit Annette weer op de touringcar waar ze nationale en internationale ritten rijdt. Onder de naam – juf Annette – is ze ook schrijfcoach en in die functie heeft zij al enkele auteurs begeleid naar hun eerste of zelfs tweede roman. Omdat ze zich meer Annette dan André voelt heeft ze in 2022 besloten onder die naam verder te gaan.
Berichten gemaakt 7

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven