Doneren

Je kunt op meerdere manieren een bijdrage leveren aan de Stichting Pelgrimszin en daarmee helpen onze doelstellingen te realiseren. De meest directe vorm is het doneren van een bedrag via de website. Daarnaast kan je ook in natura je bijdrage leveren, door ons jouw boek te geven zodat wij het kunnen verkopen. Mocht je een ander idee hebben waarop je ons een bijdrage kunt geven of heb je een vraag, neem dan contact met ons op via info@pelgrimszin.nl of het contactformulier.

in geld

De meest directe vorm is het doneren van een geldbedrag. Dat kan door te klikken op onderstaande knop. Je wordt dan doorgeleid naar onze betaalprovider Mollie, die de donatie voor ons afhandelt. De donatie wordt door Mollie periodiek op de bankrekening van de stichting bijgeschreven.

in boeken

Heb je een boek geschreven dat over pelgrimeren gaat? Dan kan je twee of meer exemplaren aan ons doneren. Deze boeken bieden we dan te koop aan in onze webwinkel. De volledige opbrengst van de verkoop komt ten goede aan de stichting. 
Het is wel belangrijk dat het boek door jou geschreven is, van recente datum is en over pelgrimeren (in best brede zin) gaat. Om te bekijken of het boek past in ons aanbod willen we graag één inkijkexemplaar ontvangen (die verzendkosten betaal jij). Mochten we ervan afzien dan sturen we je boek netjes terug (die verzendkosten betalen wij).

Je kunt natuurlijk ook een bijdrage leveren aan de Stichting Pelgrimszin door een artikel of een recensie te schrijven. Daar leggen we je alles over uit op de pagina Schrijf mee!

Scroll naar boven